Menu Close

Transplant de barbă și mustață

Procedura de transplant de barbă este efectuată de chirurgii noștrii și cu un ochi artistic.

Inabilitatea de a crește păr facial este o problemă cu care se confruntă mulți bărbați, fie din cauza rănilor, operațiilor, traumelor sau alte cauze. Lipsa creșterii părului pe față poate cauza o deteriorare a încrederii de sine dar și a respectului de sine , deoarece cei mai mulți bărbați doresc să aibă o aparență masculină.

Candidați potriviți pentru transplantul de barbă

Cei mai potriviți candidați pentru translantul de barbă sunt bărbații care au o stare de sănătate generală bună:

  • “Găuri” in barbă.
  • Suficient de mult păr in zona din spate a capului (zona donatoare).
  • Așteptări realiste.

După procedură

Personalul medical al clinicii noastre urmărește să îți ofere cel mai realist și natural rezultat pe viață. Ei îți vor Aparența ta naturală urmând aceiași direcție de creștere a părului tău facial. Așa că la sfârșit nimeni nu va realiza că ai avut transplant de barbă.

Urmând procedura, există posibilitatea de a apărea o cicatrizare minimă, iar firele de păr nou implantate ar putea începea să cadă. În orice caz, celulele și glandele care ajută la creșterea părului, sunt ferm implantați. Deci în aproximativ 3 luni, barba ta va începe să crească normal și părul transplantat în barbă va crește ca orice alt fir de păr de pe față cu aceiași calitate si aceleași caracteristici.

Conținutul acestui site este protejat de drepturile de autor. Copierea și folosirea conținutului fără permisiunea explicită a proprietarului, va avea consecințe legale.