Menu Close

Repararea părului pierdut

Platelet-Rich Plasma (PRP)

Celulele stem din corpul nostru sunt niște tipuri de celule unice și puternice deoarece acestea luptă boli și re-cresc alte celule importante precum cele necesare pentru creșterea părului și regenerarea celulelor pielii. Regenerarea cu probleme a celulelor stem este o cauză majoră a multor boli în adiție cu alte cauze, din cauza proastei funcționări a acestor celule, incluzând de asemenea și pierderea părului, care poate fi tratată cu injecții platelet-rich plasma (PRP) ce adaugă celule stem folositoare pentru a trata zona afectată și a stimula abilitatea naturală a corpului de a se recupera prin re-creșterea părului.

PRP este o soluție ce nu necesită intervenție chirurgicală, ce te poate ajuta în cazul pierderii părului dar și cu pierderea densității părului.

prp treatment in turkey
PRP poate fi făcut fie în conjuncție cu procedura de transplantare a părului fie ca un tratament de sine stătător.

Candidați buni pentru tratamentul PRP:

PRP este o opțiune sigură și sanatoasă pentru mulți pacienți ce se plâng de pierderea părului. Pacienții ce suferă de infecții ale scalpului sau orice alte boli, precum diabetul sau inchegarea sângelui, nu sunt eligibili pentru plasma-rich plasma hair treatment.

Mesoterapie – Tratament

Mesoterapia este o procedură de succes pentru combaterea cheliei deoarece stimulează creșterea părului atât la bărbați cât și la femei. Este o procedură medicală ce nu necesită operație și poate fi folosită pentru tratarea multor cauze de pierdere a părului.

Candidați potriviți pentru mesoterapie

Cei mai buni candidați pentru mesoterapie sunt pacienții care îndeplinesc următoarele criterii:

  • Chelesc
  • Au pierderi de păr pe alocuri
  • Reducerea densității progresive a părului
Conținutul acestui site este protejat de drepturile de autor. Copierea și folosirea conținutului fără permisiunea explicită a proprietarului, va avea consecințe legale.