Menu Close

Ridicarea pleoapelor

Operația de ridicare a pleoapelor, cunoscută ca Blefaroplastie, este o procedură cosmetică facială menită sa inverseze semnele îmbătrânirii a pleoapelor. Poate corecta pungile de sub ochi, pleoape “leneșe” și cercurile negre de la ochi .

Ce face clinica noastră cea mai bună alegere pentru operația de ridicare a pleoapelor?

Operația de ridicare a pleoapelor este o procedură foarte simplă; partea de jos este cea care este mia complicată. De aceea, alegând un chirurg plastician experimentat care este foarte versat în toate aspectele operației de ridicare a pleoapelor, este crucial pentru a avea rezultate de succes.

Candidați potriviți pentru operația de ridicare a pleoapelor:

Candidați buni pentru blefaroplastie în Turcia:

  • Pungi sub ochi
  • Aspect umflat al pleoapelor
  • Exces de piele sub ochi
  • Cercuri negre sub ochi

După procedura de ridicare a pleoapelor

O zi după operația de ridicare a pleoapelor
Primele câteva zile după operația de ridicare a pleoapelor, ar trebui să te odihnești cu capul elevat.
Doctorul îți va da instrucțiuni și te va învăța cum să aplici comprese reci pe pleoape.

O săptămână după operația de ridicare a pleoapelor
Pe durata primelor 48 de ore după operația de ridicare a pleoapelor în Turcia, s-ar putea sa experimentezi diferite grade de învinețire si umflături.

O lună după operația de ridicare a pleoapelor
Câțiva pacienti descoperă că o formă usoară de umflatură a pleoapelor poate persista pentru câteva zile mai mult decat în mod normal. Vânătăile dispar de regulă după 7 până la 10 zile.

Cât timp durează până văd rezultatele finale?

Recuperarea după operația de ridicare a pleoapelor este un proces gradual și cicatricele pot fi puțin roze la culoare timp de până la șase luni după procedură.

Inciziile de la pleoape vir fi vizibile?

Inciziile făcute în timpul operației de ridicare a pleoapelor sunt făcute pe dinăuntrul pleoapelor, astfel nu rămân nici un fel de cicatrice vizibile.

Conținutul acestui site este protejat de drepturile de autor. Copierea și folosirea conținutului fără permisiunea explicită a proprietarului, va avea consecințe legale.