Menu Close

Ridicarea gâtului

Cu vârsta, pielea noastră își pierde din elasticitate iar mușchii încep să își piardă din proprietăți iar grăsimea și țesutul încep să apară în special în zona gâtului care este una dintre primele zone care arată semne ale îmbătrânirii.

Operația de ridicare a gâtului este o procedură cosmetică menită să elimine grăsimile, excesul de piele și încrețiturile (față și gât).

Ce face clinica noastră cea mai bună alegere pentru operația de ridicare a gâtului in Turcia?

Ca și clinică de top pentru operații estetice în Turcia,, chirurgii noștri plasticieni au o experiență extensivă în domeniul operațiilor de ridicare a gâtului și mandibuluiChirurgii plasticieni ce operează la clinica noastră din Istanbul, Turcia sunt exhipați cu aptitudinile necesare și tehnologie de ultimă generație pentru a produce un gât sculptat și o mandibulă bine definită printr-o varietate de metode potrivite pentru toate nevoile pacientților și cerințelor acestora.

Candidați buni penrru operația de ridicare a gâtului

Persoanele ce se află într-o stare de sănătate generală bună ce sunt deranjați de aspectul gâtului și au următoarele îngrijorări:

  • Piele atârnată pe gât
  • Mușchii gâtului și-au pierdut proprietățile
  • Depozite de grăsime sub bărbie

Pregătirile pentru operația de ridicare a gâtului

O lună înainte de operația de ridicare a gâtului
 Oprește-te complet din fumat.
Anumite medicamente, vitamine și produse pe bază de plante pot cauza subțierea sângelui și pot creste volumul de sânge pierdut.

O săptămână înainte de operația de ridicare a gâtului
Trebuie sa oprești ingerarea tutror produselor cu nicotină, incluzând guma cu nicotină și plasturi cu nicotină ce pot duce la aceleași probleme de vindecare cauzate de fumat. Menține o dietă sănătoasă pentru a ajuta corpul să se vindece

O zi înainte de operația de ridicare a gâtului
Nu mânca și nu bea nimic după ora indicată de doctor.
Asigură-te că împachetezi un bagaj cu haine lejere și papuci comfortabili.

Procedura de ridicare a gâtului

Operația de ridicare a gâtului este o procedură cosmetice ce combină eliminarea excesului de piele) și alternarea mușchilor gâtului. Operația de ridicare a gâtului poate fi acompaniată fde operația de ridicare a feței pentru o îmbunătățire completă a feței și gâtului. Chirurgii noștri plasticieni fac doua incizii mici în spatele urechilor și încă una sub bărbie. Liposucțiunea poate fi făcută împreună cu procedura de ridicare a gâtului pentru a elimina excesul de grăsime și piele.

După operația de ridicare a gâtului

O zi după operația de ridicare de gât
Vei resimți oboseală pentru căteva zile de la operația de ridicare a gâtului. Vor apărea vânătăi și umflături dar toate acestea fac parte din procesul natural de vindecare.

O săptămână după operația de ridicare de gât
 Dacă experimentezi discomfort sau durere atunci ar trebui să iei antinevralgicelel prescrise de către doctor.

O lună după operația de ridicare a gâtului
Va necesita pansarea inciziilor după operația de ridicare de gât și trebuie ținut uscat timp de două săptămâni.

Șase luni după operația de ridicare a gâtului
 Unele cicatrice pot rămâne vizibile până la 6 luni.

Cât durează recuperarea?

Cei mai mulți pacienți se recuperează după o săptămână sau două și se pot reîntoarce la muncă în 3 până la 5 zile.

În cât timp voi putea vedea rezultatul final?

Vei începe să vezi rezultatele inițiale ale operației de ridicare a gâtului imediat; în orice caz, aceste rezultate vor continua să se imbunătățească cu timpul. Unele aspecte ale operației de ridicare a gâtului, precum aspectul final al cicatricelor faciale poate dura până la 6 luni.

Conținutul acestui site este protejat de drepturile de autor. Copierea și folosirea conținutului fără permisiunea explicită a proprietarului, va avea consecințe legale.