Menu Close

Ridicarea feței

Dorești să îți recapeți fața tânără? Clinica noastră este aici să te ajute cu operația de ridicare a feței (facelift) în Turcia.

Peste timp, efectele expunerii la razele solare, stresul vieții de zi cu zi (fumatul, condițiile mediului înconjurător, consumul de băuturi alcoolice, etc) și gravitatea încep să apară pe fețele noastre (piele își pierde din elasticitate). Aceste simptome ale îmbătrânirii sunt manifestate prin riduri nedorite, linii și depozite de grăsime pe gât.

Operația de ridicare a feței (facelift), cunoscută și ca Ritidectomie, este o operație cosmetică având ca scop contracararea acestor probleme prin eliminarea grăsimii, strângând și fixând pielea ridată și atârnătoare, îmbunătățind  aspectul feței și al gâtului cu un aspect mai tânăr și mai vibrant.

Operația de ridicare a feței în Turcia este una dintre cele mai populare proceduri cosmetice atât pentru femei cât și pentru bărbați ce doresc să își îmbunătățească aspectul feței și să reducă semnele îmbătrânirii.

Operația de ridicare a feței la clinica noastră oferă nu numai prețuri foarte avantajoase dar și un serviciu profesional de înaltă calitate.

Candidați potrivți pentru operația de ridicare a feței

Un candidat ideal pentru operația de ridicare a feței în Turcia este cineva care:

  • Are o elasticitate a pielii bună
  • Structură osoasă facială bună
  • Non-fumătorii
  • Se află zntr-o stare de sănătate generală bună

Pregătiri pentru Facelift

O lună înainte de operația de ridicare a feței
Este esențial să te oprești cimplet din fumat cel puțin 3 săptămâni înainte de procedură.

O săptămână înainte de operția de ridicare a feței

Evită medicamentele precum Aspirina.

O zi înainte de operația de ridicare a feței

Nu ai voie să mănânci și să bei înainte de ora stabilită de chirurgul tău.

Dimineața zilei operației de ridicare a feței

Ar trebui să porți haine foarte lejere pentru a te ajuta să te simți comfortabil pe durata operației. Nu folosi machiaj sau orice alte produse cosmetice (inclusiv creme/șervețele hidratante) pe față, gât sau cap.

După procedura de ridicare a feței

O zi după procedură
Ți se va cere să rămâi o noapte în spital. Doctorul nostru îți va examina fața și inciziile și îți va explica ce trebuie sa faci după procedură și cum să folosești bandajele de suport.

O săptămână după procedură
Pentru primele câteva zile după procedură, nu trebuie să iei aspirină sau orice alt meicament anti-inflamator.
Ar trebui să te oprești din fumat și să eviți să fi expus/ă la fumul de țigară expectorat de alte persoane pentru a face procesul de vindecare mai rapid.

O lună după procedură
Ar putea dura câteva luni pentru ca umflăturile de la procedură să se retragă. Cicatricele de la incizii vor dispărea în aproximativ 6 luni. Evită expunerea la soare pe durata perioadei de recuperare pentru a obține aspectul dorit în mod sigur și fără durere.

Unde vor fi făcute inciziile?

De obicei, inciziile făcute în timpul operației sunt făcute în jurul părții din față a urechii și în spatele acesteia, dar și pe linia părului de pe scalp.

Când este cea mai bună perioadă pentru a efectua operația?

Iarna este cel mai propice timp pentru efectuarea operației de ridicare a feței în Turcia, Pentru a evita expunerea la soare după intervenție.

După cât timp este posibil să port farduri din nou?

La două săptămâni după operația de ridicare a feței.

Se va schimba structura feței mele după operație?

Operația de ridicare a feței nu alterează și nici nu schimbă trăsăturile naturale ale feței pacientului.

Conținutul acestui site este protejat de drepturile de autor. Copierea și folosirea conținutului fără permisiunea explicită a proprietarului, va avea consecințe legale.