Menu Close

Implanturi de fese

Multe femei doresc un posterior mai mare, mai rotunjit și mai atractiv. Recent, trendurile s-au orientat către un contur al corpului mai voluptos, ca simbol al senzualității.

Implanturile de fese necesită o procedură chirirgicală în care implanturi de silicon tare sunt inserate în fese pentru a da un aspect mai frumos și să îmbunătățeasca conturul posteriorului.

Candidați buni pentru implanturile de fese

Cndidații buni pentru operația de implant de fese în Turcia sunt femeile care doresc să să își imbunătățească forma și mărimea feselor. Doritorii pentru augmentarea feselor trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani și să se afle într-o stare de sănătate generală bună.

De ce este clinica noastră cea mai bună alegere pentru implanturi de fese în Turcia?

Chirurgii plasticieni de la clinica noastră vor putea utiliza abilitățile lor tehnice și chirurgicale artistice pentru a-ți da un contur mai rotunjit și un aspect mai îmbunătățit.

Pregătirea pentru operația de implanturi de fese

O lună înainte de operația de implanturi de fese

Oprește-te din a lua medicamente precum Aspirina sau Vitamina E. Oprește-te complet din fumat.

O săptămână înainte de operația de implanturi de fese

Efectuează testele de sânge si evaluarea cardiacă

O zi înainte de operația de implanturi de fese

Nu mânca și nu bea după ora stabilită de doctorul tău. Impachetează un bagaj cu haine lejere și papuci comfortabili, mai specific, haine cu fermoar sau nasturi.

Dimineața zilei operației de implanturi de fese

Fă un duș sau o baie. Nu folosi gel sau alte produse de aranjare a părului. Nu folosi farduri, creme faciale sau loțiuni de corp.

După operația de implanturi de fese

Pe durata primelor 24 până la 48 de ore după operație, este foarte important să ai pe cineva cu tine deoarece te vei putea simți slăbită sau somnoroasă sau ai nevoie de ajutor să te ridici din pat. De asemenea este vital să să ai o dietă sănătoasă și să te abți de la a mânca preparate grase sau iuți pentru a evita iritarea stomacului și probleme digestive.

Conținutul acestui site este protejat de drepturile de autor. Copierea și folosirea conținutului fără permisiunea explicită a proprietarului, va avea consecințe legale.