Menu Close

Augmentarea sânilor

Augmentarea sânilor este o procedură comună de conturare a sânilor menită să mărească sânii mici sau asimetrici.

Augmentarea sânilor este o procedură viabilă pentru femeile să restaureze volumul sânilor după pierdere în greutate, sarcină sau alăptare.

Tipuri comune de implanturi feolosite în augmentarea sânilor include saline si silicon.

Clinica noastră este una dintre cele mai avansate clinici de chirurgie estetică în Turcia, oferind o varietate extensivă de tratatemnte pentru augmentarea sânilor. Chirurgii plasticieni de la clinica noastră, sunt specializați in diferite tehnici de implantare, pentru a obține forma și mărimea dorită.

Angajamentul și expertiza lor în implanturi de mărire a sânilor, i=a distins drept chirurgi plasticieni de top în Turcia.

Pe durata consultației, unul dintre chirurgii noștri plasticieni te va ajuta să determini preferințele pentru implantul tău — saline sau silicon — pentru a obține forma și mărimea dorită. Chirurgii noștri plasticieni vor discuta cu tine despre mărime, formă și profilul implanturilor pentru a-ti complimenta corpul.

Candidați buni pentru implanturi

  • Femeile cu sânii dezvoltaâi complet
  • Femeile ce se află într-o stare de sănătate generală bună
  • Nefumătoarele
  • Să aibă așteptări realiste
  • Femeile ce reușesc să mențină o greutate stabilă

Ce face clinica noastră cea mai bună alegere pentru implanturi?

Obții și menții sânii doriți cu o aparență naturală

Pregătirea pentru implanturile de sân

O lună înainte de operația de implant de sân

Oprețte-te din a mai lua medicamente precum Aspirina sau VItamina E. Oprețte-te complet din fumat.

O săptămână înainte de operația de implant de sân

You will be asked to undergo blood tests and a cardiac evaluation before you undergo surgery. During your consultation at Este Future, the doctor will provide you with all the necessary preoperative instructions.

O zi înainte de operația de implant de sân

Este incredibil de important să nu se consume măncare și băuturi după ora stabilită de doctor. Asigură-te că aduci papuci și haine comfortabile.

Dimineața operației de implant de sân

A nu se folosi gel, fixativ sau orice alte produse cosmetice de îngrijire a părului.

Vom aranja ca un șofer să te ia de la hotel dimineața și să te aducă înapoi după operație. Este foarte recomandat ca cineva să te acompanieze în ziua procedurii și să petreacă timp cu tine pe durata primelor 48 de ore după operație.

Dupa augmentarea sânilor în Turcia

O zi după operația de implant de sân

Vei avea ceva dureri, învinețiri, și umflături imediat după operația de implant de sân. Pe durata următoarelor săptămâni, aceste simptome se vor îmbunătății. S-ar putea sa fie nevoie sa stai în spital pentru o zi sau două.

O săptămână după operația de implant de sân

Abține-te de la condus cel puțin o săptămână după intervenție. Pentru a obține cele mai bune rezultate, urmează instrucțiuile date de către chirurgul tău plastician.

O lună după operația de implant de sân

Evită activitățile fizice ce pun presiune pe corpul tău. Ți de va cere să porți un sutien de sport strâmt 24 de ore din 24 după operație. Nu ridica obiecte grele și nu dormi cu fața în jos.

Șase luni după operația de implant de sân

Rezultatele implanturilor de sân sunt de lungă durată iar ti vei incepe să vezi rezultatul final după șase luni. Operația de augmentare a sânilor va rezulta într-o creștere semnificativă a încrederii de sine.

În cât timp pot să mă întorc la o viață normală dupa operație?

Pe la sfârșitul cele de-a patra săptămâni după operație, majoritatea restricțiilor vor fi ridicate, iar tu te poti intorace la o viață normală când te simți comfortabilă.

Care sunt efectele adverse comune ale operației?

Tipurile de implanturi pe care le folosim sunt aprobate de către FDA (Food and Drug Association) din Statele Unite. Implanturile de sân folosite de noi au garanție pe viață.

Conținutul acestui site este protejat de drepturile de autor. Copierea și folosirea conținutului fără permisiunea explicită a proprietarului, va avea consecințe legale.